Αρχική > Αντιοξειδωτικά > Resveratrol 250 mg Softgels

Resveratrol 250 mg Softgels

Μαλακές Κάψουλες 30
  • Γνωστό ως δημοφιλές συστατικό ομορφιάς
  • Ενισχύει την υγεία της καρδιάς
  • Φυσικής πηγής
  • Προέχεται από Ιαπωνικό Μπαμπού
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 64260/04.07.2014
Gluten Free Dairy Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:
Το Solgar® Resveratrol 250 mg είναι φυσική πολυφαινόλη, δηλαδή στοιχεία που βρίσκονται σε αφθονία σε φυσικές πηγές φυτικών τροφών. Παραδείγματα αυτών των φυσικών πηγών είναι το κόκκινο κρασί και ορισμένα φυτά, όπως το ιαπωνικό μπαμπού (polygonum cuspidatum).


Η Ρεσβερατρόλη συχνά αναφέρεται ως το βασικό συστατικό που ευθύνεται για το «Γαλλικό παράδοξο» - το λόγο που οι Γάλλοι διατηρούν καλή υγεία ενώ καταναλώνουν πλούσιες τροφές και αλκοόλ. Η Ρεσβερατρόλη μπορεί επίσης να συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος. Η ενεργή ρεσβερατρόλη ισοδυναμεί με 64 ποτήρια κόκκινου κρασιού


Το Solgar® Resveratrol 250 mg χορηγείται σε 1 μαλακή κάψουλα την ημέρα και παρέχει 250mg ανά δόση. Κάθε μαλακή κάψουλα παρέχει ρεσβερατρόλη από ιαπωνικό μπαμπού και εκχύλισμα κόκκινου κρασιού (φλοιός σταφυλιού).


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά μία (1) φυτοκάψουλα παρέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Ρεσβερατρόλη από 500mg Polygonum cuspidatum (ρίζα φυτού)

250mg

έλαιο από φύτρο σόγιας

περίβλημα φυτοκάψουλας (ζελατίνη, φυτική γλυκερίνη)

λεκιθίνη σόγιας

κίτρινο κερί μέλισσας

Eκχύλισμα από κόκκινο κρασί (Vitis vinifera)(φλοιός σταφυλιού)

10mg

χρώμα (φυσική καραμέλα, διοξείδιο του τιτανίου)

αντισυσσωματικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου)

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, στάρι, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Ρεσβερατρόλη

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.