Αρχική > Αθλητικά Συμπληρώματα > Siberian Ginseng Root Extract Vegetable Capsules

Siberian Ginseng Root Extract Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 60
  • Χρησιμοποιήθηκε για αιώνες στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική
  • Βελτιώνει τη συγκέντρωση
  • Για ενέργεια και ζωτικότητα
  • Προσαρμογόνο βότανο
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 2897/15.01.2015
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
To Solgar® Siberian Ginseng Root Extract είναι ένα από τα πολλά είδη που περιέχουν τζίνσενγκ με προέλευση από την Κορέα, προερχόμενο από τη ρίζα και τις παραφυάδες.


Το τζίνσενγκ θεωρείται ότι βοηθά στη βελτίωση συγκέντρωσηςκαι την ενίσχυση ενέργειας και ζωτικότητας. Το Solgar® Siberian Ginseng Root Extract χορηγείται καθημερινά με 1 φυτική κάψουλα, προσφέροντας βέλτιστη ευεξία του βοτάνου που χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακά στην ιατρική.


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Ρίζα Siberian Ginseng σε σκόνη

150mg

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ρίζας Siberian Ginseng σε σκόνη [0,8 (0,5%) eleutheroside E, 0,5mg (0,3%) eleutheroside B]

150mg

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομε-θυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικός παράγοντας (στεατικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης)

αντιοξειδωτικό [PhytO2 XTM: ειδικό μίγμα αντιοξειδωτικών που αποτελείται από βήτα καροτίνη (prep.) και ασκορβικό οξύ και περιλαμβάνεται σε κάθε φυτοκάψουλα για να διατηρεί την φρεσκάδα των συστατικών]

Δεν περιέχει αλάτι, ζάχαρη, μαγιά, στάρι, σόγια, γαλακτοκομικά και ζωικά προϊόντα και κατά την παρασκευή δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Σιβηριανό Τζίνσενγκ (Eleutherococcus senticosus)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.