Αρχική > Υπερτροφές > Spirulina 750mg Vegetable Capsules

Spirulina 750mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 80
  • Φύκια
  • Χρησιμοποιήθηκε ανά τον κόσμο ως διατροφικό συμπλήρωμα και προϊόν υγιεινής διατροφής
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 71449/09.07.2020
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:

Το Spirulina 750mg της SOLGAR® είναι συμπλήρωμα διατροφής με Σπιρουλίνα, έναν μικροσκοπικό φυτικό οργανισμό.

 

Η σειρά διατροφικών συμπληρωμάτων της SOLGAR® αποτελείται από συμπυκνωμένες τροφές και εκχυλίσματα βοτάνων, που προσφέρουν διατροφική θρεπτική αξία όταν καταναλώνονται σε συνδυασμό με τροφή. Η πλειοψοηφία των προϊόντων διατίθεται στη φυσική τους μορφή.

 

Η Σπιρουλίνα είναι μικροσκοπικός φυτικός οργανισμός, που προκύπτει από την αλληλεπίδραση ηλιακού φωτός και νερού, ζει σε γλυκά νερά και αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο. Αυτό το μπλε-πράσινο φύκι έχει αρκετά έντονο άρωμα. Χρησιμοποιήθηκε ως διατροφικό συμπλήρωμα αλλά και ως πλήρης τροφή, για κατανάλωση από ανθρώπους και ζώα. Η σπιρουλίνα είναι γνωστή και με την ονομασία arthrospira platensis. Ιστορικά χρησιμοποιήθηκε ως πηγή τροφής από τους Αζτέκους και τους Μεσοαμερικανούς.

Ανά 4 φυτοκάψουλες περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Σπιρουλίνα (Arthrospira platensis)

3000mg

 

Περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

   

Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

   

Εκχύλισμα Βιολογικού Ρυζιού (μίγμα από βιολογικές ίνες ρυζιού, εκχύλισμα βιολογικού ρυζιού, βιολογικό αραβικό κόμμι, βιολογικό ηλιανθέλαιο)

   

Κατάλληλο για Vegans. Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, στάρι, σόγια, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα, γλυκαντικά και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Σπιρουλίνα

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-4 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα