Αρχική > All > St John's Wort ' 300' Herb Extract Vegetable Capsules

St John's Wort ' 300' Herb Extract Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
  • Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της μνήμης
  • Βοηθά στην ενίσχυση της ηρεμίας και της χαλάρωσης
  • Κατάλληλο για Kosher
  • Δεν περιέχει γλουτένη, σιτάρι & γαλακτοκομικά προϊόντα
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 10109/06.02.2015
Gluten Free Parve Dairy Free Wheat Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το St. John's Wort "300" της Solgar® είναι ένα από τα κορυφαία μας τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα πλήρους ισχύος. Το St. John's Wort έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως τονωτικό, ενώ εμπεριέχει και φυσικώς ευρισκόμενα φλαβονοειδή. Το St. John's Wort είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ευρέως χρησιμοποιούμενα βότανα στην Ευρώπη. Τα λουλούδια του φυτού ανθίζουν περίπου την εποχή της Ημέρας του Αγίου Ιωάννη - 24 Ιουνίου - από όπου προέρχεται και το όνομα "το βότανο του Αγίου Ιωάννη". Στα τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα πλήρους δραστικότητας μας, τα ενεργά συστατικά είναι πάντα ακριβώς ίδιας δραστικότητας, ενώ η αποτελεσματικότητά τους δεν διαφέρει από μπουκάλι σε μπουκάλι. Η ακατέργαστη σκόνη βοτάνων προστίθεται στην πλειοψηφία των τυποποιημένων προϊόντων μας πλήρους δραστικότητας, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλες οι συνεργιστικές ενώσεις που υπάρχουν στο αρχικό βότανο είναι επίσης παρούσες και στο τελικό προϊόν.

Ανά μία (1) φυτοκάψουλα παρέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα βοτάνου St. John's Wort (0,9mg) [0,3%] ολικές υπερικίνες) σε σκόνη

300mg

Aκατέργαστο St. John's Wort (Hypericum Perforatum) σε σκόνη

100mg

Aντιοξειδωτικό (PhytO2 XTM: ειδικό μίγμα αντιοξειδωτικών που περιλαμβάνεται σε κάθε κάψουλα και διατηρεί την φρεσκάδα των συστατικών)

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλο-μεθυλοκυτταρίνη)

αντισυσσωματωτικός παράγοντας (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, μαγιά, καλαμπόκι, στάρι, γλουτένη, σόγια, γαλακτοκομικά και ζωικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, με νερό ή χυμό κατά προτίμηση μεταξύ των γευμάτων. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.