Αρχική > Ουσιώδη Λιπαρά Οξέα > Super Cod Liver Oil Complex Softgels

Super Cod Liver Oil Complex Softgels

Μαλακές Κάψουλες 60
 • Μείγμα εξαιρετικής ποιότητας λιπαρού οξέος και βιταμινών A & D
 • Ενισχύει την υγεία στον εγκέφαλο, την όραση και την καρδιά
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Προέρχεται από ψάρι βαθιάς, κρύας θάλασσας
 • Μοριακά φιλτραρισμένο για την αφαίρεση επιβλαβών ρυπαντικών ουσιών
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 2894/15.01.2015
Gluten Free Dairy Free Wheat Free Yeast Free
SHARE:

Το Solgar® Super Cod Liver Oil Complex Softgels είναι μια φόρμουλα πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα και Βιταμίνες Α και D. To προϊόν προέρχεται από ψάρια βαθιάς, κρύας θάλασσας και έχει φιλτραριστεί μοριακά για να αφαιρεθούν οι επιβλαβείς μολυσματικές ουσίες. Το συκώτι μουρούνας είναι πλούσια πηγή βασικών βιταμινών, όπως οι Βιταμίνες Α και D, και λιπαρών οξέων.

 

Η Βιταμίνη D είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη που ενισχύει τη γενική υγεία. Τα οφέλη της «βιταμίνης του ήλιου» είναι πολυάριθμα με καλά τεκμηριωμένα αποτελέσματα, κυρίως για το ανοσοποιητικό σύστημα. Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους στον κόσμο να έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D, η πρόσληψη συμπληρώματος βιταμίνης D είναι καλός τρόπος αναπλήρωσης, επιπρόσθετα με την αλλαγή στη διατροφή και τον τρόπο ζωή σας.

 

Η Βιταμίνη A είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη που βρίσκεται σε δύο μορφές: ρετινόλη και βήτα-καροτίνη. Η ρετινόλη βρίσκεται σε τροφές ζωικών πηγών, με τον άλλο τύπο της Βιταμίνης Α που προέρχεται από φρούτα και λαχανικά με χρώμα. Πολλά συστήματα του σώματος εξαρτώνται από τα επαρκή επίπεδα Βιταμίνης Α. Συμμετέχει στην επούλωση πληγών και την αναδόμηση του δέρματος, ενισχύοντας τα επιθηλιακά κύτταρα του δέρματος και την παραγωγή κερατίνης. Η Βιταμίνη Α προσφέρει οφέλη στην υγεία των ματιών και τον αμφιβληστροειδή για την όραση κατά την ημέρα και τη νύχτα. Χαμηλά επίπεδα βιταμίνης Α μπορεί να προκαλέσουν αδύνατη όραση.

 

Με τη χορήγηση 1 μαλακής κάψουλας Solgar® Super Cod Liver Oil Complex την ημέρα, θρέφετε το σώμα σας με τον ισχυρό συνδυασμό Μουρουνέλαιου, Βιταμίνης Α και Βιταμίνης D.

 

Η Βιταμίνη D συμβάλλει:

 • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών
 • Στη φυσιολογική απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου
 • Στα φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα
 • Στη διατήρηση φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας

 

Η Βιταμίνη A συμβάλλει:

 • Στο φυσιολογικό μεταβολισμό σιδήρου
 • Στη διατήρηση φυσιολογικών βλεννωδών μεμβρανών
 • Στη διατήρηση υγιούς δέρματος
 • Στη διατήρηση φυσιολογικής όρασης
 • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Στη διεργασία της κυτταρικής εξειδίκευσης

 

Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 κάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΔΤΑ

Εικοσαπενταενοϊκό οξύ (ΕΡΑ)

202mg

 

Εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ (DHA)

185mg

 

Βιταμίνη Α (ως παλμιτική ρετινόλη) (3021IU)

906μg

113%

Βιταμίνη D3 (ως χοληκαλσιφερόλη) (1020IU)

25μg

500%

Προερχόμενα από: Ηπατέλαιο Μουρούνας 1250mg [παρέχει: ΕΡΑ 130mg, DHA 119mg, Bιταμίνη Α (ως παλμιτική ρετινόλη) 375μg (1250IU) (47% ΔΤΑ*), Bιταμίνη D3 (ως χοληκαλσιφερόλη) 3μg (125IU) (60% ΔΤΑ*)]

1250mg

 

Συμπύκνωμα από Σαρδέλες, Αντζούγιες, Ρέγγα, Σκουμπρί 180mg [παρέχει: ΕΡΑ 68mg, DHA 29mg]

180mg

 

Συμπύκνωμα DHA (από Τόνο) 79mg [παρέχει: ΕΡΑ 4mg, DHA 37mg, Βιταμίνη Α (ως παλμιτική ρετινόλη) 531μg (1771 IU) (66% ΔΤΑ*), Βιταμίνη D3 (ως χοληκαλσιφερόλη) 22μg (895 IU) (440% ΔΤΑ*)]

79mg

 

Περίβλημα μαλακής κάψουλας (ζελατίνη βοοειδών, φυτική γλυκερίνη από φοινικοπυρηνέλαιο & έλαιο καρύδας)

   

Αντιοξειδωτικό (ανάμικτες τοκοφερόλες)

   

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

EPA
DHA
D Βιταμίνη D
Α Βιταμίνη Α

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, συμπεριλαμβανομένης της αγωγής με αντιπηκτικά, πρόκειται να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.