Αρχική > Ειδικά Συμπληρώματα > Super Concentrated Isoflavones Tablets

Super Concentrated Isoflavones Tablets

Ταμπλέτες 60
  • Υψηλή περιεκτικότητα ισοφλαβονών
  • Τύπος φυτοοιστρογόνου που βρίσκεται στη σόγια
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 7723/13.01.2014
Gluten Free Parve Dairy Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Super Concentrated Isoflavones περιέχει εκχύλισμα ισοφλαβόνης από σπόρο σόγιας.Οι ισοφλαβόνες είναι μόρια και παράγονται από φυτά της οικογένειας των οσπρίων. Τροφές πλούσιες σε ισοφλαβόνες είναι η σόγια, τα ρεβύθια, το αλφάλφα και τα κουκιά. Οι τρεις βασικές ισοφλαβόνες είναι η νταϊτζεΐνη, η γενιστεΐνη και η γλυκιτεΐνη. Το Solgar® Super Concentrated Isoflavones χορηγείται με 1 – 2 Ταμπλέτες καθημερινά. Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 ταμπλέτα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

 

Ισοφλαβόνες σόγιας (από εκχύλισμα φύτρου σόγιας)

38mg

Aντισυσσωματωτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, φυτικό στεατικό μαγνήσιο)

 

Kόμμι κυτταρίνης με σταυροδεσμούς

 

Παράγοντες επίκαλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη από φοινικοπυρηνέλαιο & έλαιο καρύδας, καρναουβικός κηρός)

 

Δεν περιέχει άμυλο, μαγιά, σιτάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Ισοφλαβόνες

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.