Ultibio Immune Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 30
  • Πατενταρισμένα προβιοτικά στελέχη με βιταμίνες A, D3 και B12
  • Συμβάλλει στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού
  • Επιβιώνει από το στομαχικό οξύ
  • Με τη στήριξη 10ετούς επιστημονικής αξιολόγησης
  • Δεν χρειάζεται να διατηρείται στο ψυγείο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 137700/ 14.11.2019
Gluten Free Dairy Free Wheat Free Vegetarian
SHARE:

Το Ultibio Immune της SOLGAR® περιέχει πατενταρισμένα προβιοτικά στελέχη, με αποδεδειγμένη δράση στην τόνωση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.  Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένο με τις βιταμίνες Α, D3 και Β12 που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην γενικότερη υποστήριξη της ομαλής λειτουργίας του οργανισμού και την μείωση του αισθήματος κούρασης και κόπωσης.

Συγκεκριμένα, το Ultibio Immune της SOLGAR® περιέχει το Lactobacillus plantarum LP299v™, ένα στέλεχος φιλικών βακτηρίων που βρίσκεται από τη φύση στα έντερα. Τα έντερα συμμετέχουν στην πέψη τροφών, στην παραγωγή ορισμένων βιταμινών και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το στέλεχος που χρησιμοποιείται στο Ultibio Immune της SOLGAR® έχει τύχει εκτεταμένης έρευνας για περισσότερα από 10 χρόνια. Η έρευνα αυτή κατέδειξε την ικανότητα αυτού του συγκεκριμένου στελέχους να επιβιώνει από την οξύτητα του στομάχου μετά την πέψη και να μεταφέρεται απευθείας στο πεπτικό σύστημα παραμένοντας δραστική, ενώ παρέχει εγγυημένη δράση των συστατικών έως την τελευταία ημέρα κατανάλωσης. Ακόμη, η ψύξη του προϊόντος για συντήρηση είναι προαιρετική, γεγονός που διευκολύνει τη μεταφορά του.

 

Το Ultibio Immune της SOLGAR® είναι ένας πατενταρισμένος συνδυασμός προβιοτικών με βιταμίνες που:

  • Ενισχύει τις φυσικές άμυνες του οργανισμού
  • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Μειώνει τις ημέρες ασθένειας
  • Μειώνει την συχνότητα, τη διάρκεια και τα συμπτώματα του κοινού κρυολογήματος
Ανα 1 φυτοκάψουλα περιέχει: Ποσότητα ΠΠΑ
Διογκωτικός παράγοντας (άμυλο πατάτας) - -
Περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, κόμμι τζελάν) - -
Mίγμα προβιοτικών 1 δισεκατομμμύριο CFU  εγγυημένο μέχρι την λήξη του προϊόντος  από Lactobacillus paracasei 8700:2 - -
Lactobacillus plantarum HEAL9 - -
Αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (στεατικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης διοξείδιο του πυριτίου) - -
Βιταμίνη Α (ως οξική ρετινόλη, 400IU) 120μg 15.00%
Βιταμίνη D3 (ως χοληκαλσιφερόλη, 30IU) 0,75μg 15.00%
Βιταμίνη Β12 (ως μεθυλοκοβαλαμίνη) 0,38μg 15.00%

Δεν περιέχει ζάχαρη, στάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Κατάλληλο για Vegetarians.

Θρεπτικά Συστατικά:

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) φυτοκάψουλα ημερησίως, πριν από τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης. Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου ή στο ψυγείο, μακριά από φως και υγρασία, μακριά από παιδιά. Παρότι δεν είναι απαραίτητο, η τοποθέτηση στο ψυγείο μετά το άνοιγμα βοηθά στην περαιτέρω διατήρηση των μικροοργανισμών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν δεν συνιστάται σε ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Βεβαιωθείτε ότι το περίβλημα ζελατίνης ασφαλείας δεν έχει παραβιασθεί πριν τη χρήση.