Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Vitamin B1 (Thiamin) 100 mg Vegetable Capsules

Vitamin B1 (Thiamin) 100 mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 100
  • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας
  • Βοηθά το νευρικό σύστημα
  • Για υγιή καρδιά και ισορροπημένο πνεύμα
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ, Χαλάλ
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 65190/18.11.2005
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar® Vitamin B1 (Thiamin) 100 mg Vegetable Capsules περιέχει Βιταμίνη B1, γνωστή και ως Θειαμίνη, με τη μορφή φυτικής κάψουλας. Η Βιταμίνη Β1 είναι βασική Βιταμίνη Β και συμβάλλει στις αντιδράσεις ενέργειας στο σώμα, όπως τη μετατροπή υδατανθράκων σε γλυκόζη, που καίγεται στο σώμα για την παραγωγή ενέργειας.


Η Βιταμίνη B1 βρίσκεται από τη φύση σε ολόκληρους σπόρους, φασόλια, ξηρούς καρπούς και κρέας. Θεωρείται υδατοδιαλυτή βιταμίνη και χρησιμοποιείται σχεδόν από όλα τα κύτταρα του σώματος. Ρυθμίζει τα επίπεδα ενέργειας, ενισχύει την υγεία της καρδιάς και βοηθά στην ισορροπία του πνεύματος.


Το Solgar® Vitamin B1 (Thiamin) 100 mg Vegetable Capsules χορηγείται 1 φορά την ημέρα και προσφέρει 100 mg αυτής της βασικής βιταμίνης συμβάλλοντας:
  • Στον ενεργό μεταβολισμό
  • Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
  • Στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά 1 φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Θειαμίνη (Βιταμίνη Β1, ως υδροχλωρική θειαμίνη)

100mg

9091%

περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

   

αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, φυτικό στεατικό μαγνήσιο)

   

διογκωτικοί παράγοντες (υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

   

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα. Κατάλληλο για Vegans.

Θρεπτικά Συστατικά:

Β1 Βιταμίνη Β1

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.