Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Vitamin B12 500 µg Vegetable Capsules

Vitamin B12 500 µg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 50
 • Εύληπτη μορφή βιταμίνης B12
 • Ενισχύει την καλή υγεία του νευρικού συστήματος
 • Για υγιή καρδιά και ισορροπημένο πνεύμα
 • Γνωστό για την ενίσχυση υγιούς σχηματισμού ερυθρών αιμοσφαιρίων
 • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ, Χαλάλ
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 28171/19.04.2012
Gluten Free Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar Vitamin B12 500 µg διατίθεται σε μορφή πρακτικής φυτικής κάψουλας. Η Βιταμίνη Β12, γνωστή και ως κομπαλαμίνη, είναι η μοναδική βιταμίνη που περιέχει κοβάλτιο, ένα ιχνοστοιχείο απαραίτητο για τη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων. Συμμετέχει πολλαπλά στις λειτουργίες του σώματος, ελαττώνοντας κόπωση και κούραση και βοηθώντας στην απελευθέρωση ενέργειας από τις τροφές.


Η Βιταμίνη Β12 ενισχύει την ενέργεια και υποστηρίζει τη γενική ευεξία και ζωτικότητα ενδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, την ισορροπία του πνεύματος και τη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων.


Η Βιταμίνη B12 βρίσκεται από τη φύση στο ψάρι, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οργανικά κρέατα, το μοσχαρίσιο κρέας, το χοιρινό κρέας και τις ενισχυμένες τροφές, ενώ είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη. Καθώς το κρέας είναι η πλουσιότερη πηγή βιταμίνης Β12, συχνά συνιστάται καθημερινή πρόσληψη συμπληρώματος σε χορτοφάγους και άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή.


Το Solgar Vitamin B12 προσφέρει 500 µg με μία κάψουλα την ημέρα, συμβάλλοντας:
 • Στον ενεργό μεταβολισμό
 • Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
 • Στο φυσιολογικό μεταβολισμό ομοκυστεΐνης
 • Στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
 • Στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων
 • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Στη διεργασία της κυτταρικής διαίρεσης


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Ανά μία φυτοκάψουλε περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΠΑ

Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μανιτόλη)

Περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλο-μεθυλοκυτταρίνη)

Αντισισσωματωτικοί παράγοντες (στεαρικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου)

500μg

2000%

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, στάρι, σόγια, γλυοτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και κατά την Παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Β12 Βιταμίνη Β12

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

Σχετικά Προϊόντα