Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Vitamin K1 (Phytomenadione) 100 µg Tablets

Vitamin K1 (Phytomenadione) 100 µg Tablets

Ταμπλέτες 100
  • Ενισχύει το συκώτι με τη σύνθεση πρωτεϊνών πήξης του αίματος
  • Για υγιή οστά
  • Άτομα που ακολουθούν αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, Χορτοφάγοι, Κοσέρ
  • Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι και άμυλο
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 90710/26.11.2013
Gluten Free Parve Vegan Vegetarian
SHARE:
Το Solgar Vitamin K1 (Phytomenadione) 100 µg Tablets περιέχει Vitamin K, μια λιποδιαλυτή βιταμίνη. Υπάρχουν 3 τύποι Βιταμίνης Κ: Κ1 (Φυτομεναδιόνη), η οποία προέρχεται από την τροφή, Κ2 (Μενακινόνη), η οποία παράγεται από εντερικά βακτήρια και Κ3 (Μεναδιόνη), που είναι συνθετική μορφή. Η Βιταμίνη Κ είναι σημαντική για την πήξη του αίματος και καθοριστική για τη σύνθεση πρωτεινών πήξης του αίματος από το συκώτι


Η Βιταμίνη K αναγνωρίζεται ευρέως για την ενίσχυση υγιών οστών. Αυτό οφείλεται στην ικανότητα ενεργοποίησης της καλσιτονίνης, μίας ορμόνης που παράγεται από τον άνθρωπο, η οποία βοηθά στην απορρόφηση του Ασβεστίου από τα οστά. Η απορρόφηση της Βιταμίνης Κ γίνεται κυρίως στο επάνω τμήμα του λεπτού εντέρου με τη βοήθεια της χολής ή χολικών αλάτων και πανκρεατικών χυμών και κατόπιν μεταφέρεται στο συκώτι. Η Βιταμίνη Κ βρίσκεται σε φυτικές και ζωικές πηγές της φύσης, με υψηλές συγκεντρώσεις σε σκουρόχρωμα φυλλώδη πράσινα λαχανικά, συκώτι, γάλα και έλαια από συκώτι ψαριών.


Το Solgar® 100 mcg Vitamin K1 χορηγείται σε 1 δισκίο την ημέρα και προσφέρει αυτή τη σημαντική βιταμίνη, συμβάλλοντας:
  • Στη φυσιολογική πήξη του αίματος
  • Στη διατήρηση υγιών οστών


Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*

Θρεπτικά Συστατικά:

K1 Βιταμίνη Κ1

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.