Αρχική > Βιταμίνες & Μέταλλα > Zinc Citrate 30mg Vegetable Capsules

Zinc Citrate 30mg Vegetable Capsules

Φυτοκάψουλες 100
  • Ενισχύει την καλή υγεία σε δέρμα, μαλλιά και νύχια
  • Ενισχύει την υγιή εγκεφαλική λειτουργία
  • Ιδιαίτερα απορροφήσιμη μορφή Ψευδαργύρου εξαιρετικής ποιότητας
  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό που συνιστάται από τους ειδικούς
  • Ιδιαίτερα απορροφήσιμη "κιτρική"μορφή Ψευδαργύρου
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 71447- 09/07/2020
Parve Dairy Free Soya Free Wheat Free Yeast Free Vegan Vegetarian
SHARE:

Το Solgar® Zinc Citrate 30 mg Vegetable Capsules παρέχει εξαιρετικής ποιότητας ψευδάργυρο σε εξαιρετικά απορροφήσιμη μορφή. Ο ψευδάργυρος είναι βασικό θρεπτικό συστατικό και απαραίτητο ιχνοστοιχείο, με ζωτικό ρόλο σε πολλές λειτουργίες του σώματος. Συχνά καταναλώνεται εποχικά από όσους αναζητούν ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ο Ψευδάργυρος ενισχύει την υγεία δέρματος, μαλλιών και νυχιών, ενώ ασκεί αντιοξειδωτική δραστηριότητα που βοηθά στην αντιμετώπιση των ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες είναι ασταθή μόρια που μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στα κύτταρα του σώματος και σχετίζονται με την πρόωρη γήρανση και ορισμένα ζητήματα υγείας. Ο Ψευδάργυρος συμβάλλει επίσης στη διατήρηση υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ διαθέτει ιδιότητες χρήσιμες για την ενίσχυση ενέργειας, γονιμότητας και ανδρικής υγείας..

Οι φυτοκάψουλες Solgar® Zinc Citrate 30 mg διατίθενται σε κιτρική μορφή. μια εξαιρετικά απορροφήσιμη μορφή ανόργανων συστατικών σε σύγκριση με τα πιο συχνά διαθέσιμα οξείδια και είναι επομένως ιδανικό για άτομα με πεπτικά προβλήματα

Ανά μία φυτοκάψουλα περιέχει:

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΔΤΑ

Ψευδάργυρος (ως κιτρικός)

30mg

300

Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη)

   

Περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη)

   

Aντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο, φυτικό στεατικό οξύ)

   

Δεν περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, γλουτένη, σιτάρι, γαλακτοκομικά, σόγια, μαγιά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Θρεπτικά Συστατικά:

Ψευδάργυρος

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.